Pagina's

maandag 27 februari 2012

Knuffeltrui!

Nienke heeft er weer een kledingstuk bij. Deze keer komt het van onder de naaimachine! De stof komt van Strasskids, het patroontje uit Knippie 4 van 2010.
Verder wil ik nog even de stand van mijn huisjes vertellen. Ik loop onderstussen al enkele huisjes achter, maar ik hou vol! Het zijn er al 53, nog 313 te gaan.
Vorige week waren we enkele dagen in Nederland. Meneer Ullizee verblijft regelmatig in Nederland, maar omdat de kids een weekje Krokusvakantie hadden, konden we mee. Meneer Ullizee vertrok vanuit het hotel naar zijn werk en wij maakten een uitstap naar Artis in Amsterdam.
Het werd een fijne dag. De leeuwen lagen er rustig bij, dat was blijkbaar een paar dagen eerder anders...

donderdag 16 februari 2012

Verwend...

Gisterenavond had ik afgesproken met mijn vriendin van Mabibilou voor een paar uurtjes creativiteit en een leuke babbel! Ik werd aangenaam verrast door een fijn cadeau! Een supercoole sjaal, een leuk kaartje en mooie oorbellen.
Kijk maar hier:
Ik ben er heel content mee hoor!
Vandaag was het dikke truiendag bij Jente, hij had een warm apenpak aan getrokken. Hij werd geschminkt als Bobo, zijn nieuwe vriendje!
Dit zijn mijn laatste 3 huisjes:

zaterdag 11 februari 2012

Een huisje voor de jarige!

Vandaag ben ik jarig!
Daarom speciaal dit huisje met een lief vogeltje en fruitmand. Ik had nog liever een boeketje voor het raam, maar zo'n stofke had ik niet. Vanmorgen werd ik verrast met een dichtbundel van Delphine Lecompte, 'Blinde gedichten'. Ik hoorde haar voor het eerst op Crossingborder, vorig jaar in de Arenberg. En deze week was ze te gast op radio één bij Ruth Joos. Het zijn heel maffe gedichten! En Delphine Lecompte heeft een bijzondere gave om haar gedichten voor te dragen.
Verder kreeg ik de debuutcd van Liesa Van der Aa.
Fijne popmuziek met viool!
Vanmiddag gingen we lekker uit eten met ons gezinnetje en straks ga ik nog naar een feest van een jarige vriendin, die ook vandaag haar verjaardag viert. Oh ja, gisterenavond zijn we naar een optreden geweest van Yevgeni, in CC De Vesten in Beveren en het was super!
En dit is het huisje van gisteren...
Nog een fijn weekend.

donderdag 9 februari 2012

Huisje 40


woensdag 8 februari 2012

Nog 2 klaar...


dinsdag 7 februari 2012

Bouwen, bouwen, bouwen!

Het voorbije weekend had ik huisjesstress! Ik stond één huisje achter en moest goed mijn best doen om dat weer in te halen.
Het dak van het eerste huisje in rij is uit een versleten hemd geknipt van meneer Ullizee.
Zo, nu weer ijverig verder naaien aan het huisje van vandaag!

donderdag 2 februari 2012

Onze ijverige zus!

Nienke geniet ervan om te kleuren! 
Het is natuurlijk nog wel kribbelkrabbel, maar ze houdt haar potloodje al goed vast. 
Ze zet dan een 'paraaf' op elke pagina van haar kleurboek.
Vooral als grote broer huiswerk moet maken, komt ze er graag bij zitten.
Huisje 32 is klaar!




woensdag 1 februari 2012

Een poezenhuisje!

Vandaag beginnen we aan de maand februari en het is heel koud!
Ijverig naai ik elke dag mijn huisje en dat zijn het er al 31, ik hoop ze binnenkort ook aan elkaar te kunnen naaien. De laatste tijd komen er in onze tuin enkele poezen op bezoek, maar dat vindt onze Minoes niet zo leuk. Vaak ligt ze binnen op de verwarming te dutten, terwijl er andere katten op verkenning gaan in de tuin. Een huisje met poezen voor het raam kon er dus niet aan ontbreken!
Alle huisjes meten 7,5 cm op 7,5 cm.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...