Pagina's

vrijdag 30 mei 2008

Weeral vrijdag!

De week is weeral bijna ten einde, zondag begint er een nieuwe maand.
De Grote Vakantie komt in zicht. Ik ben dan al een jaartje thuis bij de kids, zonder dat ik nog buitenshuis ging werken. Jongens wat gaat zo'n jaar snel voorbij! En ik heb nog lang niet alles kunnen doen wat ik in gedachten had. Ja, zo gaat het altijd wel, meer plannen dan 'tijd'.
Zelfs al ben je thuis, je komt dan ook weer tijd te kort.
Maar we zullen maar tevreden zijn met wat we wél hebben verwezelijkt.
Het was zeker wel een zeer productief scrapjaar. Sinds juli 2007 ben ik echt goed van start gegaan op scrapvlak. Maar nu terug naar vandaag. Ik heb weer een projectje klaar. Een dubbele layout gebaseerd op schets 21 van Creanijn. Ik kon niet wachten tot in december om een 'Kerstavondlayout' te maken.
Papierkeuze:
'Season of Joy - Fruitcake' van Scrapworks
'Season of Joy - Trim a tree' van Scrapworks

vrijdag 16 mei 2008

In de Fleur van het leven...

Ik heb deze morgen nog een spread gemaakt met bloemen als thema.
De basis is weer een schets van Creanijn (schets 19)!
'In de Fleur van het leven', de titel van deze spread haalde ik uit de song van Mira, 'In de fleur'. Ik vond het hier wel bij passen. Deze bloemen stonden allemaal in ons 'Cottagetuintje' vorige zomer.
De passiebloem vind ik echt heel mooi.
De papierkeuze komt uit de 'Urban Window Collection - On The Dot Blue Sage' van We R Memory Keepers. Het alfabet werd gemaakt met de Classic Font van Xyron. De chipboard was een geschenkje van Scrapmartine.

Blogpauze

De maand mei is al in de helft en ik heb nog geen bericht gepost.
Oei, oei, wat gaat de tijd snel en zeker als het mooi weer is. Ik heb enkel de schetsen van Creanijn gemaakt, maar dan niet op mijn blog gepupliceerd. De paperadventure ligt ook serieus stil.
Ja, elke avond buiten eten, nog wat nagenieten, de tuin opruimen na een 'buitenspeeldag' en bijna geen computer aangeraakt.
Ik zal het proberen goed te maken!
Hier zijn mijn laatste 3 schetsen van Creanijn:
Deze foto's werden vorig jaar in juli genomen tijdens een korte kampeervakantie in Picardië.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...